fbpx

RO-GERMANIA

Contact sediu ROMANIA

🇹🇩 𝐓𝐞𝐥: +4 0757 070 905

(*inclusiv WhatsApp pe acest număr)

CONTACT EMAIL:

officekld@yahoo.ro

RO-ITALIA

Contact sediu ROMANIA
🇹🇩 𝐓𝐞𝐥: +4 0757 070 905

🇹🇩 𝐓𝐞𝐥: +4 0766 274 631

Contact sediu ITALIA
🇮🇹 𝐓𝐞𝐥: +39 389 962 2439

Formular intrebari

Transport persoane

𝐊𝐋𝐃 ★ 𝐆𝐫𝐨𝐮𝐩 este o firma cu traditie in domeniul transportului international si va pune la dispozitie masini moderne, cu scaune super confortabile si cu tot confortul necesar ca o calatorie de 2000 de kilometri sa fie o adevarata placere. Abia asteptam sa calatoriti cu noi si sa va convingeti ca meritam toate aprecierile pe care le-am primit pana acum de la clientii nostri oriunde, oricand, cu drag!

Transport colete

Transportam colete din Romania in Germania si Italia si suntem foarte atenti la felul in care depozitam si manevram coletele dumneavoastra. Intotdeauna am respectat normele de igiena si de transport, am avut grija ca obiectele fragile sa ajunga in siguranta la destinatie si inclusiv in ajunul sarbatorilor (Craciun, Paste), noi am fost pe drum si am livrat cadourile catre cei dragi de acasa.

Transport auto

Transportam masini pe platforma in deplina siguranta, cu autospeciale dedicate sau cu platforme simple, pentru a ne misca rapid, pana la locatia dumneavoastra. Circulam in regim Door to Door (din usa in usa) si livram orice autoturism direct acasa. Preturile noastre sunt accesibile, oferim asigurare CMR si reusim ca serviciul nostru de transport auto sa fie perfect. Conteaza pe noi!

KLD Group

ORIUNDE! ORICAND! CU DRAG!

Call Now ButtonAPEL TELEFONIC