fbpx

Transport colete Germania

transport colete Romania Germania la adresa – preturi mici

 

 

Transport colete Romania Germania, la preturi foarte accesibile, in conditii excelente. KLD Group va ofera servicii de transport colete Germania Romania, in regim Door to Door. Suntem o firma cu experienta de peste 15 ani in domeniul transportului rutier.

 

Transport colete la adresa Romania Germania

Firma noastra va prelua coletul dumneavoastra de la adresa si il va livra la adresa in Romania. Calatorim in Germania in principalele orase si livram in toata Romania.

 

Preturi transport colete Germania

Pentru a transporta un colet din Germani in Romania, percepem un tarif de 1 – 1,5 euro/kg, in functie de adresa si de tipul de colet: fragil, plic, greutate, volum, dimensiuni, etc.

Scopul nostru este sa va oferim un serviciu excelent de transport colete Germania Romania. Avem grija ca de fiecare data clientii nostri sa fie fericiti si sa primeasca coletul in timp util.

 

Transport colete Germania Romania urgent

Exista situatii cand ne incadram perfect si ne sincronizam cu dorintele clientilor. Cei care doresc sa faca transport urgent de colete Germania Romania, ne pot contacta. De multe ori, in traseul nostru reusim sa preluam colete care sunt urgente si sa le livram in Romania in maxim 24 de ore.

 

Un bun exemplu de transport colete Germania Romania in regim de urgenta, ar fi urmatorul: doriti sa trimiteti coletul din zona Passau si are destinatia Cluj-Napoca.

 

Avand in vedere distanta intre cele doua locatii si timpul pe care il parcurgem noi, in maxim 20 de ore coletul va fi la destinatie. Totul este sa ne sincronizam exact transportul nostru cu dorinta si nevoia dumneavoastra.

 

Transport colete fragile Germania

In parcursul celor peste 15 ani de activitate, am dezvoltat un serviciu special de: transport colete fragile Germania – Romania. Asta inseamna ca noi avem grija ca ceea ce trimiteti dumneavoastra, sa ajunga in aceeasi conditie la destinatie.

 

Transport colete Germania Door to Door

Suntem una dintre cele mai indragite firme de transport colete pe ruta Germania – Romania, fiindca preluam si livram coletele Door to Door. Inca de la inceputul activitatii, ne-am propus sa multumim clientii si sa ii facem sa ne contacteze frecvent.

 

Recomandari transport colete Romania Germania

Daca urmeaza sa transportam un colet care va apartine, pe ruta Romania – Germania, va rugam sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:

• ambalarea corespunzatoare a coletelor
• sa etichetati cu nume si adresa de livrare
• sa scrieti vizibil numarul de telefon
• sa mentionati la predare daca continutul este fragil

 

Va rugam sa nu puneti in colete/bagaje:
• bauturi alcoolice de orice tip
• tigari sau derivate ale acestora
• marfa de contrabanda
• produse ilegale, interzise de lege

 

Atentionari speciale:
• sa nu trimiteti colete pentru necunoscuti
• sa nu trimiteti bani ascunsi in bagaje
• sa nu puneti in colete mancare, carne congelata, fara sa ne anuntati

 

Transport colete Germania Romania

Transportam colete pe ruta Germania – Romania, cu microbuze si masini de marfa speciale de transport. La cerere, va putem oferi inclusiv serviciu de transport mobila sau marfuri.

 

Avem camioane speciale care sunt pregatite oricand pentru transportul de marfa pe ruta Romania – Germania.

 

Serviciile noastre vor fi intotdeauna la inaltimea asteptarilor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati pentru detalii.

ROMANIA – GERMANIA

𝐊𝐋𝐃 ★ 𝐆𝐫𝐨𝐮𝐩 va ofera servicii profesionale de transport persoane, colete si masini pe platforma din Romania in Germania. Avem peste 14 ani de experienta si suntem convinsi ca serviciile vor fi la inaltimea asteptarilor dumneavoastra.

Ne recomanda: experienta, seriozitatea si peste 50.000 de clienti pe care i-am servit in cei 15 ani.

Conteaza pe noi!

Oriunde, oricand, cu drag!

CONTACT:

Contactati-ne oricand, daca doriti sa aflati detalii despre serviciile de transport pe care le oferim. Suntem la dispozitia dumneavoastra!

Contact sediu ROMANIA
🇹🇩 𝐓𝐞𝐥: +4 0757 070 905

Contact sediu GERMANIA
🇩🇪 𝐓𝐞𝐥: +49 151 753 21305

Formular intrebari

Transport persoane

𝐊𝐋𝐃 ★ 𝐆𝐫𝐨𝐮𝐩 este o firma cu traditie in domeniul transportului international si va pune la dispozitie masini moderne, cu scaune super confortabile si cu tot confortul necesar ca o calatorie de 2000 de kilometri sa fie o adevarata placere. Abia asteptam sa calatoriti cu noi si sa va convingeti ca meritam toate aprecierile pe care le-am primit pana acum de la clientii nostri oriunde, oricand, cu drag!

Transport colete

Transportam colete din Romania in Germania si suntem foarte atenti la felul in care depozitam si manevram coletele dumneavoastra. Intotdeauna am respectat normele de igiena si de transport, am avut grija ca obiectele fragile sa ajunga in siguranta la destinatie si inclusiv in ajunul sarbatorilor (Craciun, Paste), noi am fost pe drum si am livrat cadourile catre cei dragi de acasa.

Transport auto

Transportam masini pe platforma in deplina siguranta, cu autospeciale dedicate sau cu platforme simple, pentru a ne misca rapid, pana la locatia dumneavoastra. Circulam in regim Door to Door (din usa in usa) si livram orice autoturism direct acasa. Preturile noastre sunt accesibile, oferim asigurare CMR si reusim ca serviciul nostru de transport auto sa fie perfect. Conteaza pe noi!

KLD Group

ORIUNDE! ORICAND! CU DRAG!

Transport colete Romania Germania | Preturi transport colete Romania Germania | Cea mai buna firma pentru transport colete Romania Germania | Livrare colete ieftin Romania Germania la destinatie | Recomandari firme transport colete Romania Germania

Call Now ButtonAPEL TELEFONIC